Περιγραφή

elmeg T484 (Teldat – Funkwerk)

Compact σύστημα για ISDN και VoIP τηλεφωνία

Το T484 είναι ένα compact σύστημα με έως 12 a/b + 2 S0 ή 8 a/b + 4 S0 για τις μικρές επιχειρήσεις. Ο ενσωματωμένος router επιτρέπει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και, προαιρετικά, τηλεφωνία VoIP. Το T484 υποστηρίζει Euro ISDN κονσόλες και εφαρμογές φωνής.

Το elmeg T484 συνδέει όλους τους κόσμους επικοινωνίας

Ευέλικτο τηλεφωνικό κέντρο (PBX) προσφέρει πολλά περιθώρια ανάπτυξης σε μικρές επιχειρήσεις.

Το elmeg T484 κλείνει το χάσμα μεταξύ των compact και των επεκτάσιμων συστημάτων στην οικογένεια elmeg τηλεφωνικών κέντρων.

Το elmeg T484 είναι ένα επεκτάσιμο σύστημα που ενοποιεί γνωστές λειτουργίες, όπως έναν ολοκληρωμένο xDSL / ISDN router (συμπεριλαμβανομένου Packet Filter Firewall) ή την εύκολη χρήση του, με νέες καινοτόμες λειτουργίες από Teldat.

elmeg T484 Detail CF-Card-SlotΦωνητικό ταχυδρομείο και διάφορες εφαρμογές φωνής μπορούν να ενσωματωθού στο σύστημα χρησιμοποιώντας μια κάρτα Compact Flash (CF).

Το elmeg T484 μπορεί να σχεδιαστεί ακριβώς στις απαιτήσεις σας χάρη στις επεκτάσιμες κάρτες που μπορούν να συνδεθούν στην κεντρική πλακέτα.

Επιπλέον, το σύστημα είναι ενεργοποιημένο για Voice over IP. Το elmeg T484 μπορεί να συνδεθεί απευθείας σε ένα πάροχο SIP χρησιμοποιώντας το 4 μονάδα DSP χωρίς επιπλέον άδειες χρήσης (licenses).

Ιδανικό για μικρής κλίμακας επιχειρήσεις

Με το elmeg T484, η Teldat φέρνει ένα επεκτάσιμο τηλεφωνικό κέντρο ποικιλοτρόπως στην αγορά, το οποίο, ακόμα και στη βασική έκδοσή του, πληροί τις απαιτήσεις των πολλών μικρών επιχειρήσεων. Το κενό στην οικογένεια των elmeg τηλεφωνικών κέντρων  μεταξύ compact και αρθρωτών συστημάτων, έχει πλέον κλείσει. Το βασικό μοντέλο προσφέρει οκτώ a/b θύρες (για αναλογικά τηλέφωνα), με δυνατότητα επέκτασης σε δώδεκα θύρες. Αυτό σημαίνει ότι διπλάσιες θύρες είναι διαθέσιμες για τις συσκευές από ότι το αδερφάκι του elmeg T444. Η έννοια “επέκταση” αποκτά νόημα χάρη στις διάφορες υποδοχές που παρέχονται στην βασική έκδοση του elmeg T484.: Μια υποδοχή παρέχεται για επέκταση με ψηφιακές και αναλογικές συσκευές και τέλος, μια άλλη υποδοχή φιλοξενεί το elmeg 4 Μονάδα DSP με την οποία αναλογικά και ISDN τηλέφωνα μπορούν να συνδεθούν απευθείας μέσω SIP Παρόχου για τη σύγχρονη τηλεφωνία VoIP. Φυσικά, είναι επίσης δυνατόν να συνδεθούν και τηλέφωνα IP. Μία επιπλέον θέση επέκτασης που τοποθετούνται κάρτες μνήμης CF, επιτρέπει δημιουργία προαπάντησης με διαφορετικά μηνύματα καθώς και άλλες εφαρμογές φωνής, όπως διαφορετικούς τηλεφωνητές ανά χρήστη (μέχρι 8), μηνύματα wape-up για εφαρμογές ξενοδοχείου, ή διαφορετική μουσική αναμονής.

elmeg T484 Freisteller frontal offenT484, με τον ενσωματωμένο xDSL / ISDN router του, είναι ιδανικά εξοπλισμένο για αυτές τις εργασίες. Ο συνδυασμός του xDSL και ISDN προσφέρει βελτιωμένη αξιοπιστία. Στην περίπτωση ενός σφάλματος στη DSL γραμμή, ο χρήστης μπορεί να επανέλθει στην σύνδεση ISDN σύνδεση, η οποία είναι συνήθως διαθέσιμη, και να διατηρήσει τη σύνδεση του Internet (έστω και με μικρότερες ταχύτητες). Ένα ισχυρό firewall με packet filtering, παρέχει προστασία από εξωτερικές επιθέσεις.

Ψηφιακές κονσόλες όπως πρέπει να έχουν τα σοβαρά τηλεφωνικά κέντρα!

Η ευκολία της λειτουργίας είναι πάντα μια προτεραιότητα με τηλεφωνικά κέντρα από την Teldat. Το elmeg T484, μαζί με elmeg ψηφιακές κονσόλες, εμφανίζει τους απασχολημένους συνδρομητές, επιτρέπει 2-way ενδοεπικοινωνία, πραγματοποιεί ανακοινώσεις σε συνδυασμό με άλλες elmeg ψηφιακές κονσόλες, και αυτές είναι μόνο μερικές από τις λειτουργίες. Φυσικά, οι κλήσεις συνδιάσκεψης και προώθηση κλήσης ανάλογα με την κατάσταση της γραμμής είναι επίσης λειτουργίες που υλοποιούνται εύκολα.

Εκτός από την προσφορά αυτών των βασικών λειτουργιών,  που οι πελάτες περιμένουν από ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο, το elmeg T484 κρατά επίσης μια σαφή πορεία προς το μέλλον. Voice-over-IP (VoIP) υπόσχεται να είναι μια σημαντική τάση επικοινωνίας τα επόμενα χρόνια λόγω της ενοποίησης των φυσικών εγκαταστάσεων αλλά και της μείωσης των λειτουργικών εξόδων. Το elmeg T484 υποστηρίζει την σύνδεση IP τηλεφώνων καθώς και την IP to IP επικοινωνία (δηλ. την επικοινωνία μεταξύ των IP τηλεφώνων). Επιπλέον με την 4 DSP κάρτα επέκτασης είναι δυνατή η επικοινωνία μεταξύ των αναλογικών ή ISDN τηλεφώνων με τα IP τηλέφωνα.  Επιπλέον, με την κάρτα 4 DSP το elmeg T484 μπορεί να επικοινωνεί απευθείας με ένα SIP Πάροχο στο Διαδίκτυο. Τέλος, το elmeg T484 εξοικονομεί κόστος με ένα ολοκληρωμένο LCR (Least Cost Routing), για δρομολόγηση των κλήσεων από τις γραμμές με την χαμηλότερη χρέωση και σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που έχετε επιλέξει κατά την εγκατάσταση.

Ενσωμάτωση με το υπάρχον δίκτυο LAN

Η σύνδεση του elmeg T484 με το δίκτυο καθιστά το σύστημα άμεσα προσβάσιμο μέσω του LAN. Με τα προγράμματα οδήγησης LAN-TAPI και CAPI-LAN, οι χρήστες έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες του τηλεφώνου στους υπολογιστές τους. Αυτό σημαίνει άμεση σύνδεση μεταξύ υπολογιστών με τα στοιχεία επαφής του Outlook και των συνδεδεμένων τηλεφώνων ή τη χρήση των ISDN καναλιών του τηλεφωνικού κέντρου ως γραμμή φαξ απευθείας στον υπολογιστή. Η διοίκηση μπορεί επίσης να έχει άνετη πρόσβαση στο σύστημα απευθείας μέσω υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο ή μέσω μιας σύνδεσης USB για τον έλεγχο των χρεώσεων.

Χαρακτηριστικά elmeg T484

 • 2 ψηφιακά κανάλια γραμμής  (1 S0 εξωτερικός δίαυλος επικοινωνίας – Point-to-multipoint / Point-to-point ISDN bus)
 • 2 ψηφιακά εσωτερικά κανάλια (1 εσωτερική S0 για τη σύνδεση των elmeg ψηφιακών τηλεφώνων  ή οποιωνδήποτε τηλεφώνων υποστηρίζουν Euro-ISDN πρότυπο επικοινωνίας)
 • Ενσωματωμένος τηλεφωνητής και WAV εφαρμογές που χρησιμοποιούν CF κάρτα (προαιρετικά)
 • Σύνδεση με elmeg ψηφιακές κονσόλες για περισσότερες λειτουργίες
 • Μέγιστα 12 αναλογικά τηλέφωνα (a/b ports) με χρήση κάρτας επέκτασης
 • CLIP (αναγνώριση κλήσης) και παλμό χρέωση σε όλες τις θύρες
 • Ολοκληρωμένος router για πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω ISDN ή xDSL με:

1 xDSL / WAN-Ethernet διεπαφή (για εξωτερικό xDSL modem)

1 LAN Interface, 10/100 Mbit-Fast-Ethernet

1 LAN Interface USB

 • 1 So-bus EXTERNAL (δίαυλος σύνδεσης εξωτερικής γραμμής ISDN-BRI)
 • 1 So-bus INTERNAL (δίαυλος σύνδεσης τηλεφώνων ISDN)
 • 8 a/b ports, επεκτάσιμες σε 12 (θύρες FXS για την σύνδεση αναλογικών τερματικών) υποστηρίζονται συσκευές με αναγνώριση κλήσης (Caller ID)
 • Ρυθμιζόμενο flash-time στις αναλογικές θύρες
 • Δυνατότητα σύνδεσης αναλογικής γραμμής (2 POTS module ή 4 POTS module )
 • USB θύρα, CAPI & TAPI drivers
 • Δυνατότητα σύνδεσης IP Παρόχου τηλεφωνίας ή IP τηλεφώνων μέσω του DSP module
 • 4 a/b module (Κάρτα επέκτασης για 4 θύρες απλών αναλογικών εσωτερικών με αναγνώριση κλήσης)
 • 2 POTS module (Κάρτα επέκτασης για 2 γραμμές POTS / PSTN)
 • 4 POTS module (Κάρτα επέκτασης για 4 γραμμές POTS / PSTN)
 • 2 s0 module (Κάρτα επέκτασης για 2 ISDN bus – Internal/External)
 • Compact flash
 • TFE and contacts module
 • 4 DSP module (SIP)