Περιγραφή

Με τη νέα σειρά COMpact 3000 για εργασία από το σπίτι, μικρές επιχειρήσεις και ιδιωτικές κατοικίες, η Auerswald αποδεικνύει ότι τα μικρά τηλεφωνικά κέντρα μπορούν να είναι τόσο ευέλικτα όσο και ισχυρά.

Ακόμα και στη βασική του διαμόρφωση με 4 αναλογικά εσωτερικά, τηλεφωνικό κατάλογο 400 καταχωρήσεων, κεντρικές θυρίδες τηλεφωνητή, σύστημα fax με αυτόματη ειδοποίηση μέσω e-mail, RSS ή και τηλεφωνική κλήση, είναι ένα εντυπωσιακό μικρό σύστημα. Διαθέτει ενσωματωμένο CTI για κλήση απευθείας από το Microsoft Outlook, δυνατότητα σύνδεσης USB εκτυπωτή, κάρτας μνήμης SD ή USB memory stick καθώς επίσης και μία θύρα LAN για διασύνδεση σε ένα υπάρχον δίκτυο.

Αν χρειάζεστε δύο επιπλέον αναλογικά εσωτερικά ή αν θέλετε να συνδέσετε μια συσκευή συστήματος, απλά επεκτείνετε το COMpact 3000 με μία κάρτα 2a/b ή S0. Και δεν είναι μόνο αυτό. 2 επιπλέον κανάλια VoIP ενεργοποιούνται άμεσα με έναν κωδικό αποδέσμευσης, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε για εσωτερικούς συνδρομητές, είτε για εξωτερικές γραμμές.

1 εξωτερική γραμμή ISDN (PTMP και PTP)
4 αναλογικά εσωτερικά με αναγνώριση κλήσης
Επεκτάσιμο με αναλογικά ή ISDN εσωτερικά
2 επιπλέον κανάλια VoIP με κωδικό ενεργοποίησης
Συσκευές συστήματος με ISDN ή ΙΡ συσκευές της σειράς COMfortel
Κεντρικές θυρίδες αυτόματου τηλεφωνητή και fax για 6 συνδρομητές, προώθηση μηνύματος με email, RSS ή και τηλεφωνική κλήση
Θύρα LAN για διασύνδεση σε υπάρχον τοπικό δίκτυο
CTI στο τοπικό δίκτυο
USB 2.0 για σύνδεση εκτυπωτή ή συσκευής αποθήκευσης, με κοινή χρήση στο τοπικό δίκτυο
Προγραμματισμός και διαχείριση με τη χρήση Web interface

COMpact 2a/b module
COMpact S0 module
COMpact ISDN module